läsarfrukostar nummer fem.

Jag vet att jag varit lite frånvarande denna vecka, men som Markus Krunegård sjunger i Everybody Hurts, så pågår livet någon annanstans. Just nu väntar flera jobbiga moment, som slutprov i Fysik1 och då är det svårt att hinna med roliga saker. Som att ta hand om bloggen till exempel.
 
I alla fall, denna vecka fick jag in många läsarfrukost = så himla kul! Dock blev jag därför tvungen att spara några till nästa vecka för att det inte skulle bli för många på samma gång. Fortsätt dock att skicka in era frukostar till min mejl linn.cling@gmail.com i bredden 700px. Nu i decembertider vore det även roligt att få se lite juliga frukostar. Men nu kollar vi på hur era frukostar sett ut denna vecka:
 
Silvia åt en vegansk frukost som bestod utav banan- och kanelgröt toppad med blåbär och hallon, fullkornsbröd med spenat och tomat samt en kopp grönt te och ett glas vatten.
 
Hanzas frukost påminnde om sommaren och var en hallonsmoothie av bästa klass. "Hemligeheten är att hälla i några matskedar apelsin eller äppeljuice!"
 
Elin åt sin frukost bland böcker, och den bestod av vaniljyoghurt med frysta hallon och blåbär, mandlar, samt solros- och linfrön, en frukostknäckemacka dold under två skivor kalkonskinka och avokado med salt. En skål skivat äpple och en kiwi, samt en kopp kryddstarkt Yogi-te.
 
Gabriellas frukost var en skiva lingongrova med skinka, ett kokt ägg, en mandarin, fil och müsli toppat med pumpakärnor, linfrön och kokosflingor samt en kopp kaffe.
 
Samina lagade en frukostparfait med turkisk yoghurt, blåbärssås, jordgubbsås, Paulúns müsli (utan tillsatt socker), lite fler blåbär och hallon på toppen samt en näve kokosflingor, 2 ägg och en liten mandarin på sidan av.
 
 
--
Translation:
This week's readers breakfast. Send in your breakfast photo, 700px wide, to my e-mail linn.cling@gmail.com!
 

Kommentarer
Postat av: Vonskareng

Så MYCKET gott!!!

Svar: Eller hur?! :)
Linn Cling

2012-12-10 @ 00:52:09
URL: http://Vonskareng.blogg.se
Postat av: Vicky

men guud så mycket fint och gott. <3

2012-12-10 @ 19:12:05
URL: http://vickys.se/
Postat av: Ebba Molin

Åh så goda frukostar!

2012-12-14 @ 20:49:55
URL: http://ebbali.blogg.se
Postat av: sara

Mums ser gott ut!

2013-01-30 @ 14:15:14
URL: http://sparklelover.blo.gg

Kommentera här:

Namn:
Minns mig

E-postadress: (syns ej)

Din blogg eller URL:

Kommentar:

Trackback