vattenmelon- och hallonsmoothie.

Måndag 09:30 - Vattenmelon- och hallonsmoothie toppad med vattenmelonbitar.
 
Godmorgon!
Idag improviserade jag ihop en svalkande smoothie till frukost. God var den också! Det är lite svårt att ge något recept eftersom jag inte följde något, men det borde ungefär bli samma sak som att ersätta bananen ur det här receptet med 120 g vattenmelon istället :)
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!
Jag vill starta en blogg, men det är så himla svårt med designen! Har ingen jag kan fråga riktigt. Jag skulle vilja ha lite som du - kategorierna och arkivet till vänster, bilder på sidan, och så en presentation UTAN att det står OM: och att presentationsbilden på mig själv är vid sidan om OM-texten, utan att texten är nedanför bilden, om du förstår hur jag menar? (som du har) Undrar även hur du gjort för att dina recept ska läggas upp på hittarecept.se, och hur du har fått in den loggan på din blogg. Hur gör du för att få bilderna i dina inlägg lika stora, och i just den storleken? Vet att du säkert jobbat länge med att få din design som den är, och många vill inte dela med sig av det, men vore jättetacksam om jag kunde få lite hjälp. Är helt lost. Tack på förhand och tack för en bra blogg! Kram och glad sommar på dig

Svar: Hej! Jag kan försöka hjälpa, lite i alla fall. För att ha kategorierna och arkivet på vänster sida ändrar du i stildesignen. Designadinblogg är en himla bra hemsida som enkelt förklarar och som jag använde mig av. Där kan du även läsa hur du tar bort OM texten och med hjälp av lite enkla HTML grundkoder som även finns på Designadinblogg kan du även läsa dig till hur du lägger in bilder i sidebaren, och få presentationsbilden så som du vill. Hittarecept.se loggan tror jag det stod på hittarecept.se hur man gjorde för att lägga in, det är bara att anmäla sin matblogg på hemsidan först. För att få bilderna i inläggen lika stora laddar jag bara upp dom i samma storlek, det kan du ställa in när du laddar upp dom på bloggen. Standarden på blogg.se är 600px, men jag har bilder i 700px :) Jag har övat en hel del och det är på så sätt man lär sig. Detta är kanske inte en förklaring utan mer en vidarehänvisning till designadinblogg men den bloggen är sjuk bra, enkel och hjälper massor.Kram och glad sommar på dig med!
Linn Cling

2012-08-01 @ 13:50:40

Kommentera här:

Namn:
Minns mig

E-postadress: (syns ej)

Din blogg eller URL:

Kommentar:

Trackback