receptet till hallonsmulpaj.


Detta är grundreceptet och sedan kan man såklart variera med andra sorters bär. Pajen får lite sötma av äppelmoset och bären i sig, men är mer syrlig än söt. Vill man ha lite "krispigare" smulor så använd lite mindre äppelmos.


Kommentarer
Postat av: Vicky

åh, låter underbart (och ser ut). har dock typ inget av det där hemma. + är lat och fattig. nåväl!

2012-06-16 @ 17:48:51
URL: http://vickys.se/
Postat av: Marja

Spännande recept! Jättesöt form också!

http://bakasockerfritt.blogg.se/

2012-06-17 @ 10:45:15
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hi! I just discovered your blog and I love it! You make such beautiful pictures of your super delicious breakfasts. Unfortunately, I can't read the recipes but it seems all really good. I was wondering what camera and what lens you use for your photographs. They are gorgeous!

Thanks in advance, Liset

Svar: Hi Liset! I'm glad you like my blog :) Would you like me to write a translation for my posts? I use a Nikon D90 with a macro lens (Micro Nikkor 60 mm 1:2,8).
Linn Cling

2012-06-17 @ 11:53:35

Kommentera här:

Namn:
Minns mig

E-postadress: (syns ej)

Din blogg eller URL:

Kommentar:

Trackback