receptet till oopsiebröd


Receptet är modifierat från denna variant. 

Jag kryddade mitt bröd med lite vitlökspulver och det blev väldigt gott!
Bröden är inte den ultimata vardagsfrukosten eftersom de behöver en del tid i ugnen. Trots att de får en gyllenbrunfärg på toppen så tar det uppåt 30 minuter innan de är genomgräddade. Bröden flyter INTE ut särskilt mycket och tänk därför på att göra dom i önskad storlek när de klickas ut på plåten.


Kommentarer
Postat av: Camilla - Millasträning

Lät gott, äter inte lchf men testar gärna recept ändå. Variation är alltid roligt-:)

Svar: Det var gott :) Jag äter inte heller enligt någon diet, men som du säger, det kan vara roligt att testa!
Linn Cling

2012-06-17 @ 18:44:29
URL: http://millastraning.blogg.se
Postat av: HANNA

blir det liksom som ett bröd eller känns det lite äggigare? Haha :D

Svar: Det blir lite "äggigare" :) Det är lite svårt att beskriva, men nej, inte riktigt som vanligt bröd!
Linn Cling

2013-01-30 @ 16:08:25
URL: http://hannalovisasol.se

Kommentera här:

Namn:
Minns mig

E-postadress: (syns ej)

Din blogg eller URL:

Kommentar:

Trackback