frukostwrap och citronte.
Fredag - Frukostwrap
Idag bakade jag Oopsie bröd som jag sedan fyllde med massa gott och rullade det som en wrap. Grundreceptet till Oopsiebrödet finns här. Men istället för att göra två bröd gjorde jag en stor (tänk typ tortilla storlek) smaksatt med vitlökspulver och som jag sedan gräddade i cirka 20 minuter. Se till att brödet är välgräddat och att det har svalnat ordentligt innan det rullas ihop med fyllningen. Så gott!
--
Translation:
Friday - A breakfast wrap
Today I made Oopsie bread which I stuffed with some tasty stuff such as olives, cottage cheese, spinach and cherry tomatoes. The recipe for the bread is unfortunatley in swedish, but I suggest you Google Oopsie bread for a similar one. Make one big bread (the size of a tortilla). Make sure it's well baked and has cooled before you stuff it with goodies and wrap it up. So yum!
Kommentarer
Postat av: Josefin
Så himla fina bilder!
Svar:
Linn Cling
Postat av: Ella
Ser otroligt mumsigt ut!
Postat av: Raphaelle
SATAN Linn. Det här vill jag käka!
Trackback