receptet till frukostkakor.
Att mixa dadlarna kan vara lite klurigt eftersom de fastnar i mixern, men de måste inte mixas helt slätt. Huvudsaken är att de är mosade, så att det blir lättare att mixa samman med äppelmoset. Kakorna blir inte helt knapriga, utan lite mjuka, men är väldigt goda. Såklart går även andra nötter och bär bra i.
--
Translation:
The recipe for breakfast cookies flavored with cardamom and lingonberries
50g pitted dates
1 dl rye flour
0,5 dl shredded coconut
0,5 dl lingonberries
35g walnuts, chopped
4 tblsp unsweetened applesauce
1 tsp cardamom
1 tsp vanilla powder
Mix the dates (it can be a bit tricky but they don't need to be made into a pure. The main reason to mix them is so that it will be easier to mix together with the applesauce.) Add the applesauce and mix some more. Then pour in the remaining ingredients (of course you can use different berries and nuts) and make into 2-3 cookies on a baking sheet. The cookies won't float out in the oven, so make them in the desired shape. Bake in oven for approximatley 30 minutes at 175º celcius. Set to cool and then enjoy!
Kommentarer
Postat av: Elin
Ska prova dessa tror jag bestämt.
Svar:
Linn Cling
Postat av: Malin
har du något tips på vad man skulle kunna byta ut nötterna mot? jag tänker på om jag vill bjuda en nötallergiker på kakorna! tack för fina frukostar!
Svar:
Linn Cling
Trackback