receptet till chokladscones.
En variation av mitt grundrecept till scones. Med lite mer än 3/4 dl grahamsmjöl menar jag att man kan börja tillsätta 3/4 dl och sedan eventuellt tillsätta 1-2 msk extra beroende på hur lös "degen" blir, eftersom alla bananer är olika stora.
--
Translation:
The recipe for chocolate scones, makes 2 scones:
1 dl rolled oats
1 dl whole wheat flour
1 banana
1 dl yoghurt (natural)
1 tbsp cacao
1 tsp baking powder
Heat the oven to 225º Celsius. Mix the banana smooth and then add all the other ingredients. Eventually add 1-2 tbsp extra whole wheat flour depending on how sticky your "dough" is. Make two round scones on a baking sheet, and then bake for approximately 20 minutes. Eat and enjoy (preferably with some peanutbutter)!
Kommentarer
Postat av: Vonskareng
Enkelt recept! Toppen! :-D
Postat av: Linnéa
YUM!
Bananscones ska definitivt göras i helgen.
Kanske med hallon och nyttig nutella!
Postat av: Rebecka Fredriksson
Åh mumsigt det såg ut :) lät relativt nyttigt också!
Svar:
Linn Cling
Postat av: Emma
Tack för tipset! Ser riktigt gott ut :)
Trackback