vaniljkvarg, banan och hasselnötter.

Lördag - Vaniljkvarg med bananpengar, pumpafrön och hasselnötter. En kopp varmt citronvatten.

Äntligen helg! Efter en vecka med lite för lite sömn var det riktigt skönt att få sova ut imorse. Till frukost gjorde jag vaniljkvarg, som är superenkelt och hur gott som helst. Man bara blandar sin kvarg/kesella med vaniljpulver eller vaniljarom och rör ned en halv mosad banan också! Jag har haft lite ont om tid i veckan, men snart kommer både recept och frågestundssvar upp på bloggen. Tills dess får ni ha en fin lördag!

 

--

Translation:

Saturday – Vanilla quark with sliced banana, pumpkin seeds and hazelnuts. A cup of hot lemon water.

Finally it’s weekend! And after a long week with too little sleep it sure is well needed. For breakfast I had vanilla quark, which is super easy to make and oh-so-tasty. Simply mix quark with vanilla powder or vanilla extract, and also add half a mashed banana! Have a great saturday guys!


Kommentarer
Postat av: ovissheten

Ser väldigt gott ut!

2013-02-16 @ 15:21:42
URL: http://ovissheten.wordpress.com
Postat av: Linn

Åh vad gott det såg ut. Vad är kvarg egentligen? :)

Svar: Åh, ja det är väldigt gott! Kvarg och kesella är samma sak och är en typ av färskost gjord på surmjölk. Smaken är rätt syrlig, men när man smaksätter den med vanilj eller liknande som jag gjorde idag smakar det som yoghurt! :)
Linn Cling

2013-02-16 @ 15:59:12
URL: http://jennylinnviktoria.blogg.se
Postat av: Vanessa

I love breakfasts too :)

2013-02-18 @ 20:01:22

Kommentera här:

Namn:
Minns mig

E-postadress: (syns ej)

Din blogg eller URL:

Kommentar:

Trackback